Lichtenberg

postmortale zorg & vervoer

Vanaf 1 januari 2023 hebben wij ons personeelsbestand flink kunnen uitbreiden. Hierdoor hebben wij de beschikking over meerdere zorgteams welke wij tegelijk kunnen inzetten. Ook hebben wij apart mensen in dienst welke het staatsievervoer rijden. In totaal 15 enthousiaste medewerkers die het werk met passie uitvoeren.  

Ronald Lichtenberg
Mijn passie voor de uitvaartzorg is gaan groeien in 2006, destijds dagelijks werkzaam binnen de uitvaartbranche.

Door de interesse die bij mij ontstond voor de werkzaamheden, ben ik mijzelf gaan ontwikkelen d.m.v. diverse cursussen over postmortale zorg te volgen en vakliteratuur te lezen. Ook in vrije tijd bleef ik bezig met mijn werk.

Inmiddels heb ik alle denkbare situaties qua overlijdens wel meegemaakt, mede doordat ik ook werkzaam ben voor de politiediensten. Het is de perfecte basis om zelfstandig te worden en op eigen inzicht een bijdrage te leveren aan een waardig afscheid…

In 2015 ben ik plannen gaan maken om hetgeen te doen wat ik echt wil doen.

Postmortale zorg & vervoer. Mijn vaste baan heb ik opgezegd en Lichtenberg Uitvaartzorg ging van start.

Samen met een team van ervaren medewerkers zijn wij inzetbaar voor de laatste verzorging en vervoer overledene.

Wij weten raad met iedere situatie.

In 2020 zijn we, samen met het bedrijf verhuisd naar de Verbindingsweg 13 te Musselkanaal. Sindsdien is ook mijn partner Margriet Brouwer te vinden binnen de bedrijfswerkzaamheden. 

https://www.linkedin.com/in/ronald-lichtenberg


Wim en Dineke Lichtenberg

De ervaring die wij hebben opgedaan in de uitvaartbranche in de afgelopen jaren gebruiken wij nu voor het bedrijf.

Zo staan wij klaar om zorg te verlenen aan de overledene, maar ook zijn wij inzetbaar voor bijvoorbeeld het staatsievervoer of het besturen van de volgwagen.


Janny van Asselt


Sander de Ruiter

"Het geeft enorm veel voldoening om nabestaanden te helpen met de laatste zorg van een dierbare overledene. Respect voor de overledene is belangrijk, maar ook rust en professionaliteit naar de familie staan bij mij voorop. Wanneer ik op de dag van de uitvaart de chauffeur van de rouwauto mag zijn, doe ik dit met net zo veel passie als de laatste zorg. Ik rij graag met de elegante Mercedes rouwauto’s, maar mijn favoriet blijft de statige Cadillac. 

 

Ik ben blij te werken bij Lichtenberg in ons gepassioneerde en gedreven team."